De Wit Bouw

Over De Wit Drunen/ Breda

Wij zijn doeners

Aannemersbedrijf De Wit Drunen/ Breda is een totaalaannemer, we werken met 50 collega’s aan uitdagende projecten. Wij zijn een bouwbedrijf dat in elke fase van de bouw ingezet kan worden, zoals planontwikkeling, renovaties, onderhoud en nieuwbouw. We bestaan al 90 jaar, alle kennis van deze disciplines hebben wij hier in huis. Heel veelzijdig en dit maakt dat wij afwisselende projecten en werkzaamheden hebben voor jou. Dat merk je, want onze cultuur is sterk gericht op doen! Open communicatie, direct en informeel, iedereen is hierdoor heel benaderbaar. Als je ons nodig hebt of iets wilt weten, dan staat de deur open. Maar de manier waarop wij me elkaar omgaan zorgt voor ons team-gevoel. Wij geloven in voorbeeldgedrag en respect naar elkaar en een respectvolle samenwerking tussen collega’s én met iedereen met wie wij samenwerken. Vrijheid in de uitvoer van je werk en de verantwoordelijkheid om altijd het beste resultaat te leveren. Dit zijn eigenschappen die wij zoeken in onze nieuwe collega’s. Spreekt dit je aan, dan maken we graag kennis met je.

 

Hoe wij werken bij De Wit Drunen/ Breda

Wat wij doen is duidelijk, maar onze manier van werken maakt ons uniek.

  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Veiligheid

Dit zijn onze speerpunten bij elk project. Omdat wij de beschikking hebben over een eigen timmerwerkplaats bieden wij de beste kwaliteit voor alle projecten die wij aannemen. Snelheid en flexibiliteit op de bouwplaats is daardoor mogelijk. Ons eigen materieel maakt dat wij alles voor handen hebben en snel inzetbaar zijn. Zo kan jij op een prettige en veilige manier werken. Een goede start bij De Wit Drunen/ Breda is heel belangrijk, daarom wordt je gekoppeld aan een ervaren collega. Zo leer jij snel wat de manier van werken bij ons is.

 

Bouw aan je carrière

Wij vinden het bij De Wit Drunen/ Breda vanzelfsprekend dat jij, als bouwprofessional, ook aan jezelf blijft bouwen. Alleen op deze manier komen wij samen vooruit. De mogelijkheden bij ons om jezelf te ontwikkelen zijn groot, maar wij geloven in persoonlijke motivatie. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om na te denken over cursussen, training of de opleiding die past bij jouw ontwikkeling. Jouw vakkennis draagt bij aan de hoge kwaliteit van ons werk en dat van ons personeel. Wat wil je nog leren? Naar welke functie wil je doorgroeien? Deze vragen worden regelmatig aan je gesteld. Zo bouwen wij samen aan de mooiste projecten en aan jouw toekomst. Wij zijn een erkend leerbedrijf, dus als jij je diploma nog moet behalen kun jij bij De Wit de praktijk leren. Wij begeleiden je om jouw diploma te behalen. Samen zorgen we voor een mooie start van jouw loopbaan.

 

Jij voelt je hier thuis als;

  • jij altijd voor kwaliteit gaat, wij werken niet voor niets vaak met dezelfde opdrachtgevers;
  • je een doener bent die graag afwisseling in zijn werk heeft;
  • jij houdt van een goede werksfeer, waar je samenwerkt aan grote en kleine projecten;
  • jij het leuk vindt om bij drukte je collega’s te helpen.
  • je houdt van een feestje met je collega’s, onze Bouwvak-etentjes en BBQ’s zijn geweldig!

 

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures, staat je baan er tussen, dan zien wij je sollicitatie tegemoet. Wil je eerst kennismaken? Dat mag uiteraard ook, we laten je graag zien hoe en waar wij werken.